Qui som?

controladf.cat som dos voluntaris del Grup d'Intervenciò de l'ADF Matadepera (GIAM) que vam veure que en el dia a dia de la gestió dels recursos, tant voluntaris com vehicles, hi havia detalls que es podien mirar de millorar per facilitar-nos les tasques que els membres de les ADF’s desenvolupem voluntàriament i també per millorar la seguretat del personal i la coordinació.

Un dels principals problemes que vam detectar es que donar d’alta personal i vehicles per telèfon o emissora era una tasca pesada i llarga que col·lapsava bastant les comunicacions i el personal que gestiona el control. Parlant amb Agents Rurals, aquest ens van dir que les altres i baixes també les podríem fer per correu electrònic i això ens va començar a fer pensar en possibilitats d'automatització de tasques per tal d’agilitzar i facilitar-nos la feina.

També trobàvem a faltar un seguiment dels nostres vehicles per tal que els coordinadors operatius de l’ADF sabessin en tot moment on eren.

En que us podem ajudar?

controladf.cat es un aplicatiu web que facilita l’alta i baixa de personal i vehicles de les ADF’s. mitjançant l’accés a la pàgina web on hi ha les dades de les ADF’s adherides i que automàticament al fer una alta envia un correu electrònic al control dels Agents Rurals per tal d’activar l’assegurança i el mateix quan es donen de baixa.

L’aplicatiu web es complementa amb una app per android “adf tracker” que permet fer el seguiment dels vehicles, i que els vehicles vegi sobre plànol els recursos activats al seu voltant.

La combinació de les dues eines permet que els coordinadors operatius i d’intervenció puguin veure en temps real tots els vehicles donats d’alta i les seves posicions si disposen de la app, sinó els pot col·locar manualment.

Quin cost té?

Tot i que som voluntaris i no ens i volem guanyar la vida amb això, tots sabeu que tot en aquesta vida te un cost.

Durant aquest any 2018 tant l’aplicatiu web com l’app android son gratuïts per totes les ADF’s que es vulguin adherir voluntàriament al sistema, en funció de l’ús que veiem que tingui i les necessitats que vagin sortint valorarem com ho fem de cara l’any 2019, ja que com es lògic la gestió del sistema te costos que cal buscar com fer-hi front (allotjament web, protecció de dades, manteniment i actualitzacions, assegurances, gestoria, gestió d'incidències i altres).

Com donar-se d’alta?

Si esteu interessats en unir-vos a aquest sistema d’altes i baixes envieu-nos un correu electrònic a gestio@controladf.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres per resoldre-us dubtes, veure’ns per que veieu com funciona o per tal de fer-vos arribar els formularis que cal complimentar amb les dades dels voluntaris i vehicles per introduir-los a la base de dades. També us farem arribar el document d’acceptació de les condicions d’us.

En que ens pots ajudar?

Has trobat alguna errada? Vols aportar qualsevol idea de millora? a controladf.cat estarem encantats de tenir noticies teves a través del correu gestio@controladf.cat

Protecció de dades

A controladf.cat ens preocupa la protecció de dades, per això ens hem assessorat pel compliment de la normativa. Per a mes informació pots consultar la nostre politica de protecció de dades, avís legal i politica de cookies

AgraïmentsMatadepera, 5 de juny del 2018 - ControlADF.cat ©